Hotel Promenade in Riccione Residence & Wellness

Het eerste hotel is direct gebouwd aan de zee, in de jaren vijftig, de Promenade Hotel Residence & Wellness behoudt nog steeds haar elegante charme. Gelegen op de Lungomare en dicht bij de beroemde viale Ceccarini, in het mooiste deel van de stad en biedt een welkome sfeer, prestigieuze omgeving, elegante meubels met roze marmeren vloer en warme kleuren.

Het hotel is altijd beheerd door dezelfde familie die kan bogen op een lange en bekende reputatie op het gebied van gastvrijheid.

Of u Riccione heeft gekozen voor uw vakantie of zakelijk, is het Promenade Hotel de ideale plek biedt u een ontspannen sfeer, heerlijke gerechten en een prachtige Wellness Center.

De professionele medewerkers van het hotel zal u verwelkomen en u helpen bij de organisatie van uw verblijf en zullen anticiperen op uw wensen

Voor informatie over beschikbaarheid verzoeken wij u om het contactformulier hier naast in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

BM-Dettaglio-camera-classic-2 blue-moon-h_Promenade_0002 MonaL-Bagno-camera Mornig-Camera-Classic Morning-h_Promenade_0050 Junior-suite_101_1920 Junior-Suite slide3-2000x555 slide2-2000x555

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht