Hotel Garisenda

Het geheim zit in de passie die al meer dan 30 jaar inspireert Montebello's familie, is in de aanbesteding van iemand die van de groet zijn plezier en beroep gemaakt, is in de kleine gebaren die ervoor zorgt dat u zich thuis voelt.

Een perfecte binomiale tussen traditionele gastvrijheid van Romagna en tegenwoordig behoeften groep Montebello's ondersteund veranderingen door het verlaten van de waarde van de kleine dingen ongewijzigd.

Oprechtheid, vriendschap en details zorgvuldigheid zijn een alledaags Vastgoed en aanhangen tegenwoordig trends toestaan dat de groep om uw specifieke wensen te voldoen.

Bent u op zoek naar een chique en hotel? Bent u op zoek naar een baby-sized hotel? Bent u op zoek naar een vrijheid vakantie? Montebelli's Group heeft een antwoord op al uw vragen, omdat het gemaakt van de andersheid tussen structuren zijn sterke punt, en van de faciliteiten toetreding tot haar kracht.

Smiles, chatters en discrete aandacht zal worden vastgesteld in je geheugen boek.

In Riccione vertoeven brengt u thuis een snufje Romagna en een stuk van de hotels die u ontvangen als gasten en begroet u als vrienden.

Voor informatie over beschikbaarheid verzoeken wij u om het contactformulier hier naast in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht