Op deze pagina kunt u zien wat er zoal te doen is in de buurt.

oltremare1

Ontdek de wereld van de elementen
Oltremare is de wereld waarin de kans is de elementen van de natuur te ontdekken. Vreugde, educatie en entertainment voor volwassenen en kinderen!

De Dolphin Lagoon is het grootste en mooiste van Europa het is de kern waaromheen het Water, Lucht, Aarde, Vuur en energie over het leven in de meest opwindende manier gezien word gelaten.

Link naar de site van Oltremare: www.oltremare.org

 

surfing-hill-aquafan

Aquafan staat bekend om de scivoli, glijbanen, waar je kippenvel van krijgt, en terecht! Op de 90 meter lange Kamikaze glijd je naar beneden met een snelheid van 65 km per uur. Maar het kan nog sneller: de extreme river is een glijbaan waar je vanaf wordt gelanceerd op een rubberen band met een snelheid van maar liefst 70 km per uur!

Maar dit park is ook voor i piccini, de allerkleinsten, heel erg leuk. Zo heb je Antarctic baby beach, een kinderbad waar je wordt omringd door ijsberen, pinguïns en zeehonden, het Piscina dell’elefante, een zwembad met een olifantenglijbaan en het Cartoon Network Beach, waar je misschien wel je favoriete Cartoon Networkfiguur tegenkomt. Natuurlijk ontbreken een golfslagbad en hydromassagebaden niet. Heerlijk relaxen doe je op een van de vele zonneweides. Wie zin heeft in iets heel bijzonders kan op de Piste da bagno dansen in het schiuma, schuim. Pret gegarandeerd.

Link naar de site van Aquafan: www.aquafan.it

 

tn_Foto

De zeeën van de wereld in een unieke scenario: de mysterieuze wereld van haaien, de opwinding van het voldoen aan de koningen van de diepe, het onderwater laboratorium, de "onzichtbare oceaan" 3D-film, de "vergiften" tentoonstelling en nog veel meer, voor een dag om te onthouden.

Link naar de site van Acquario Di Cattolica: http://www.acquariodicattolica.it/

 

italiaminiatura

Italia in Miniatura is een themapark gewijd aan de Italiaanse historische, architectonische en culturele erfgoed, gepresenteerd door een bijzondere mix van ingrediënten, dat het wezenlijk anders dan alle andere parken te maken - een combinatie van plezier en leren.

Link naar de sitve Italia in miniatura: http://www.italiainminiatura.com/

 

fiabilandia

The Children's Kingdom voor excellentie, het park waar de werkelijkheid geeft manier om de droom, de ideale plek om een speciale dag tussen natuur en plezier door te brengen. Grote open gebieden, meer dan dertig attracties en leuke live shows.

Link naar de site van Fiabilandia!: http://www.fiabilandia.net/

 

perledacquapark

Het beste water park om te ontspannen in Riccione. Het geneeskrachtige water van Riccione Terme, het groen van het park en de blauwe zee op een steenworp afstand, maken het park Perle d'Acqua de plek waar comfort en plezier bij elkaar komen.

Link naar de site van Perle d'acqua park: http://www.perledacqua.it/