Welkom in de Residence D'annunzio in Riccione

De zee-front Residence -structuur ligt op minder dan 50 meter van het strand, direct aan de waterkant -met ciclabile- track in het centrum van de stad en van de Viale Dante en Viale Ceccarini.
 
De D'annunzio biedt comfortabele appartementen (woonkamer met keuken cucnia en slaapbank voor twee personen, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, badkamer met douche en een balkon of tuin) voor een vakantie op maat van uw behoeften, zonder het opgeven van het comfort van een huis op een korte wandeling van de stranden van Riccione.
 
De D'annunzio is een gezellig appartement complex met een receptie, lounge, TV-LCD, lift, zonneterras, wasserette, hutten op het strand, fietsen, gratis Wi-Fi, airconditioning, gratis parkeergelegenheid en is gelegen in een positie die verschillende winkels en diensten biedt: markt, delicatessen, apotheken, kiosken, tabak winkels, restaurants en pizzeria's.
 
De beste oplossing voor een aangename vakantie, nog beter doen met een gratis kaartje voor het hele gezin, de Beach Village water park op het strand, een zeilboot Free Ride een keer per week, speciale prijzen voor spa en traditionele stranden .
 
Vakantie voor twee, met vrienden of familie? Kies degene die het beste past bij onze behoeften.

 
Prijzen op aanvraag via het contactformulier.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht