Weekend in Riccione en omgeving!

Riccione is een favoriete vakantiebestemming voor een of meerdere lange weekends. De charme van de zee ontvoert u niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst en winter, en is verfrissend in het voorjaar, wanneer de zomer niet ver weg meer is!

De mogelijkheid om de knop even om te draaien voor een weekje uit is er voor iedereen. Vergeleken bij andere kusten biedt de Adriatische kust heeft betaalbare prijzen en continuïteit in de service! (Niet alles eindigt in september).

Of het nu gaat om een romantische vlucht, een concert, lekker verwennen in de Terme di Riccione, een gastronomische excursie, of het bijwonen van een sportevenement of een van de vele festivals in het achterland... Redenen zijn er volop!

In de herfst en de winter kunt u het achterland ontdekken en historische plaatsen bezoeken zoals Santarcangelo di Romagna, San Marino, Urbino, of de kastelen van San Leo, Gradara ..., Er is volop keuze met alle plaatselijke festivals en brasseries!
In de heuvels vindt u een ander Riccione, dat u in kontakt zal brengen met de smaken en de culinaire geschidenis van de streek en die u dan weer terug vindt in de restaurants aan de kust.

De bijzonderheid van Riccione is het gemak warmee alles bereikbaar is; in een straal van 10 km. vindt u alles, van het strand tot de heuvels, van het gezellige centrum (Viale Ceccarini en Viale Dante) tot de dorpjes die er slechts op wachten om door u ontdekt te worden.

Een lang weekend uit in Riccione waarin ook de kinderen aan hun trekken komen met vertier voor de hele familie in Oltremare met het dolfinarium, het Imax Film-Theater met het grootste en meest innovatieve scherm van Europa. Ontdek ook Italia in miniatura, (Italië in miniatuur) op 15 km. afstand van Riccione en geniet van de heerlijke gezonde lucht van de Adriatische kust.

Een mini-vakantie om te ontspannen in de nieuwe wellness-centra, om gezellig te winkelen en wandelen in Viale Ceccarini waar u heerlijk buiten van een cappuccino of een aperitief kunt genieten, fantastische restaurants voor smakelijke avonden of eenvoudig een heerlijke wandeling langs het strand... Riccione is het hele jaar mooi!

U zult snel ontdekken het geen toeval is dat Riccione (bijnaam De Groene Parel van de Adriatische Zee) een van de hoofdsteden van het Italiaanse toerisme is!